This past weekend was simply wonderful. Didn't I tell you October was the best?
We went pumpkin hunting and prepared some damn good pumpkin dishes. Butternut squash autumn soup, pumpkin tart and cinnamon pumpkin ice cream. We were in pumpkin heaven.
I still have half a ton of pumpkin left so I'm excited to try out some more recipes.
And how was your weekend?
Our new board game called Kolejka |
Kamil spent hours freezing his butt off outside but came back with this photo. It's amazing, isn't it? |
Gdzie się widzi u Was taaaaaakie ilości dyni w jednym miejscu???
ReplyDeleteDyń?
ReplyDeletePod Krakowem, za lotniskiem w Pobiedniku. Kiedyś, zupełnie przypadkiem jadąc tamtędy, nagle zrobiło się pomarańczowo dookoła. Obiecaliśmy sobie, że pojedziemy tam kiedyś na sesję z dyniami :)
DeleteHej widzę że jednak mówicie po polsku ;)
ReplyDeleteświetny blog, chyba najlepszy na jakim byłam.
Jaka to rasa psa? :)
Hej, pewnie, że mówimy :)
DeleteDzięki za miłe słowa i wzajemnie, wczoraj nie dość, że przeczytałam chyba wszystkie Twoje wpisy to jeszcze zrobiłam to szwedzkie ciasto czekoladowe :) Niestety coś zepsułam i nie wyszło takie ładne jak Twoje.
A nasza Ginger to wyżeł włoski a po włosku pięknie brzmiący bracco italiano :)
Pozdrawiamy!!!
A co konkretnie się nie udało? Może za długo piekłaś?
ReplyDeleteCudowny jest Ginger,jeszcze nigdy nie widzialam takiego psa, my mamy bearded collie :)